تبلیغات



خوردن غذای از شب مانده باعث سکته قلبی می شود!

مدیر کارگروه طب سنتی اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح کشور با اشاره به مهمترین راهکار های پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی از نگاه طب سنتی، از ضرورت گرم کردن پاها در هنگام شب خبر داد.

خوردن غذای از شب مانده باعث سکته قلبی می شود!

سید مهدی میر غضنفری مدیر کارگروه طب سنتی اداره بهداشت ودرمان ستادکل نیروهای مسلح و متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با بیان اینکه بر خلاف تصور بسیاری از افراد حفظ دمای پاها مهمترین عامل پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی به شمار می‌رود، افزود: در هنگام شب و یا در حین استراحت های نسبتا طولانی ،بیشتر دمای بدن از طریق پاها از دست بیرون می رود که همین موضع منجر به کاهش دمای پا نیز می‌شود. 

وی تاکید کرد: در صورت سرد شدن پاها، تمام مواد سنگین و زائد بدن در پا تجمع می کنند که در این هنگام کاهش دما منجر به ایجاد لخته های خونی در نواحی تحتانی پا یا ساق شده که پس از شروع تحرک و یا آغاز فعالیت های بدن بعد از خواب، منجر به کنده شدن این لخته ها و حرکت آنها در عروق و حتی شریان ها میشود، عاملی که خطر گیر کردن لخته در رگهای اصلی قلب، مغز و یا ریه هارا به همراه می آورد.

متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی آجا، یاد آور شد: به منظور پیشگیری از سکته، گرم نگهداشتن پاها حین استراحت و بعد از انجام فعالیت های مختلف و حتی استفاده از کرسی، میتواند با حفظ دمای بدن ، چنین خطری را از افراد به طرز قابل ملاحظه ای دور کند. 

میر غضنفری اظهار داشت : علاوه بر موارد فوق، آلودگی هوا، استرس های مداوم، بدخوری یا پرخوری، مصرف غذاهای سنگین با بسیار پرکالری، و علی الخصوص خوردن غذاهای مانده و یا خوب جانیافتاده از دیگر عوامل مهم بروز سکته به شمار می روند که می‌توانند به آرامی ولی با تاثیر یکباره، منجر به سکته قلبی یا مغزی در فرد شوند. 

انتهای پیام/